Vacu-Dermologie

Wat is het?

Hoewel Vacu-Dermologie (VD) al jaren wordt gebruikt in de geneeskunde om littekens te verminderen, werden de vele andere voordelen van de techniek nog niet zo lang geleden pas ontdekt. De intense diepe massage met dit apparaat blijkt namelijk nog effectiever dan een professionele bindweefselmassage. Sindsdien wordt het dan ook als uiterst doeltreffende schoonheidsbehandeling aangeboden.

Hoe werkt het?

Het VD-apparaat kent meerdere variaties en technieken, die samen een optimaal resultaat leveren. Het apparaat trekt jouw huid vacuüm, rolt deze intensief, brengt het tot intense trilling en ga zo maar door. Het systeem heeft een uniek effect op de uitzetting van toxines (gifstoffen) uit het lichaam. Daardoor wordt cellulitis (sinaasappelhuid) enorm verminderd, de huid zelf aanzienlijk strakker en ook afslanken is goed mogelijk. VD resulteert in algehele zichtbare huidverbetering, op de plek waar jij dat nodig vindt!

Waarvoor is het geschikt?

Een VD-behandeling kan zowel op het lichaam als in het gezicht worden toegepast, afhankelijk van het gebruikte opzetstuk. Een gezichtsbehandeling met het VD-apparaat stimuleert de productie van collageen en vertraagt de afbraak van dit nuttige lichaamseigen eiwit, waardoor jouw huid steviger en gelift wordt. Deze wordt egaler van binnenuit en de rimpel daardoor minder diep. Ook de hoeveelheid elastine neemt toe, wat de huid soepeler huid maakt. Een lichaamsbehandeling gaat daarnaast de strijd aan met cellulitis en lokale vetophopingen, met een mooier, strakker en slanker figuur als resultaat. 

Hoeveel behandeling zijn er nodig?

VD levert het optimale resultaat wanneer deze in kuurverband wordt ingezet. Afhankelijk van de ernst van jouw klachten, kan ik je adviseren hoeveel behandelingen nodig zijn en met hoeveel tijd ertussen, om het gewenste eindresultaat te krijgen. Het gemiddelde ligt rond de 10-15 behandelingen, maar het eerste zichtbare resultaat is al na zo’n 8 behandelingen merkbaar. De frequentie is vaak 2 behandelingen per week, met een duur van 30 minuten per keer. 

Voordelen:

  • Brengt je lichaam (of gezicht) weer in topvorm
  • Heeft onderhuids effect én aan de oppervlakte
  • Werkt preventief, afslankend  én verstevigend
  • De behandeling is volledig pijnloos, haast ontspannend
  • De behandeling is 100% natuurlijk