RF-therapie

Wat is het?

Radiofrequentie-therapie (RF) is een uiterst effectieve behandeling in de strijd tegen huidveroudering in het gezicht, hals en decolleté. De behandeling is pijnloos (ontspannend zelfs) en levert vrijwel direct resultaat op.

Hoe werkt het?

RF-therapie werkt op basis van radiofrequente golven, die de huid tot diep in het weefsel verwarmt. De stofwisseling in de cellen wordt geactiveerd, waardoor extra collageen wordt aangemaakt. Dit verstevigt en verstrakt de huid aanzienlijk, zodat lijntjes verdwijnen en rimpels verminderen. Tijdens de behandeling wordt er een vitamine E-serum gebruikt. Dit serum geeft de huid op zichzelf al een oppepper, maar zorgt er ook voor dat de huid de RF-golven nog beter ontvangt en verwerkt.

Hoe lang duurt de behandeling en hersteltijd?

Een RF-behandeling duurt 45-60 minuten. Dit is afhankelijk van de grootte van het oppervlak. Een behandeling voor gezicht, hals en decolleté duurt vanzelfsprekend wat langer dan alleen voor het gezicht. Het mooie is dat er geen hersteltijd is. De huid kan iets rood worden, maar dit is ook vrij snel weer verdwenen. Je kunt al je dagelijkse bezigheden direct weer oppakken.

Waarvoor is het geschikt?

  • Aanpak verslapte huid van het gezicht, hals en decolleté
  • Rimpels en fijne lijntjes op wangen, voorhoofd en rond de mond
  • Verkleinen van de poriën en het verminderen van littekens
  • Geeft een gezonde kleur aan de doffe huid

Wanneer zie je resultaat?

Meer dan 95% van de klanten ervaart direct na de eerste behandeling al resultaat. Echter kan het optimale resultaat enkel in kuurverband worden behaald. Afhankelijk van de conditie van je huid bestaat een kuur uit gemiddeld 4 tot 8 behandelingen. Deze kuur is het meest effectief wanneer je één keer per week langskomt voor een behandeling, voor zo lang hij duurt. Zodra de kuur is afgelopen, adviseer ik om in ieder geval eens per 4-6 weken terug te komen voor een ‘touch up’. Zo geniet je langer van het behaalde resultaat en rem je huidveroudering af.

Zijn er risico’s aan verbonden?

De RF-behandeling is veilig, klinisch getest en heeft bewezen de huid te verstrakken, met als resultaat een jongere huid. De ervaring leert dat iedereen die behandeld wordt met radiofrequentie een gladdere en strakkere huid kan verwachten, geheel pijn- en risicoloos. Daarnaast ervaren de meeste mensen de behandeling zelf als zeer aangenaam en ontspannend.

Voordelen:

  • Bijzonder effectief en pijnloos
  • Snel resultaat en geen hersteltijd
  • Verbetert de kleur van de huid en verkleint de poriën
  • Vermindert rimpels op wangen, voorhoofd en rond de mond
  • Verbetert de huidelasticiteit door aanmaak van collageen