Bruidsvisagie

Op de mooiste dag van je leven wil jij er natuurlijk ook op je mooist uitzien. Bruidsvisagie is daar een belangrijk onderdeel van. En daar kan ik je bij helpen! Helemaal aangepast aan jouw wensen, voorzie ik jou van een make-up waar je nog tot vele jaren later met plezier aan zult terugdenken en op terugkijken.

Tot zover jij dat nodig vindt of hebt, voorzie ik je van persoonlijk advies. Daarbij let ik op je huidtype, je bruidskapsel (haarkleur en model), de kleur van je ogen, je bruidsjurk, de setting waarin je gaat trouwen en ga zo maar door. Weet jij al precies wat je wilt, en heb je mij alleen nodig om jouw ideeën professioneel uit te voeren? Geen enkel probleem!

Wil jij geen risico nemen en zeker weten dat jouw idee de juiste keuze is? Dan kun je kiezen voor een proefmake-up. Een aantal dagen voor de grote dag kom ik bij je langs (of jij bij mij) voor de ‘generale repetitie’. Wanneer je er op je trouwdag voor kiest om bij mij langs te komen voor je visagie, dan is er een leuk bijkomend voordeel: in de aangrenzende kapsalon kun je ook gelijk terecht voor een adembenemend bruidskapsel.

Ben jij bang dat je make-up in de loop van de dag zal vervagen? Geen zorgen, ik bied je de mogelijkheid om jouw gekozen items met je mee te brengen en de gehele dag door te gebruiken.