Over BLOOM

Het heeft zo’n acht jaar geduurd, voordat ik mijzelf er klaar voor vond. Klaar om de ontwikkeling die ik in al die jaren heb doorgemaakt, ten uitvoer te brengen vanuit mijn eigen salon. En daar is-ie dan eindelijk: BLOOM beauty studio!

Mijn ervaring heb ik opgedaan bij één van de meest gerenommeerde salons van het Noorden. In die acht jaar ben ik getuige geweest van een behoorlijke ontwikkeling in de markt, waarbij er steeds meer behoefte is aan direct resultaat en liefst in zo weinig mogelijk tijd. 

Daar speel ik met mijn dienstverlening dan ook op in. Daarom biedt BLOOM diverse innovatieve specialisaties aan, gericht op een directe impuls in beauty en/of huidverbetering. Voor zowel jong als oud en dus altijd gebruikmakend van de laatste trends en methodes.

De naam BLOOM (Engels voor ‘bloei’) is waar ik voor sta. Via mijn salon wil ik álle mannen en vrouwen de mogelijkheid bieden, om de bloei van hun leven zo lang te laten voortduren als zíj dat willen. Leeftijd speelt daarbij geen enkele rol. In mijn ogen is deze bloei een combinatie van een mooi innerlijk én een mooi verzorgd uiterlijk. En dit laatste kan ik dus bij helpen. 

Ik maak mensen mooier en geef kleur aan het uiterlijk. Daarmee verkoop ik niet alleen het product of de dienst, maar nog veel belangrijker; blijdschap en een boost in het zelfvertrouwen van mijn klanten. Iemand intens te zien stralen van het resultaat van een behandeling, is dan ook waar ik iedere dag opnieuw mijn voldoening uit haal.

De schoonheidsbranche verandert continu. Bijna maandelijks verschijnen er nieuwe innovaties op de markt. Mijn ambitie is dan ook om díe veranderingen waar ik in geloof nauwlettend in de gaten te houden, en (zo mogelijk) direct door te vertalen in mijn studio. Zodoende zul je altijd bij BLOOM terecht kunnen voor de allernieuwste toepassingen op gebied van beauty. Fijne gedachte, toch?

Naast dienstverlening van zo hoog mogelijke kwaliteit, streef ik naar prettig en liefst informeel contact met al mijn klanten. Daarbij is het nemen van de tijd en de juiste persoonlijke aandacht zeer belangrijk. Na vele jaren in het vak weet ik namelijk als geen ander, dat ik naast specialist ook luisterend oor ben voor mijn klanten.

Mijn karakter omschrijf ik als zacht en empatisch, wat klanten over het algemeen als zeer prettig ervaren. Hier krijg ik geregeld complimenten over, en durf dit daarom ook als één van mijn sterke punten te benoemen. Daarbij ben ik niet snel tevreden en teken ik alleen voor het allerbeste resultaat. Mocht je nu nog twijfelen, dan moedig ik je natuurlijk van harte aan om mijn werkwijze zelf eens te komen ervaren door een bezoekje te brengen aan BLOOM beauty studio. Graag tot ziens!

Liefs,

Dani van der Meulen
Beauty artist