Verven | harsen | epileren

Het verven van je wenkbrauwen of wimpers en het epileren van je wenkbrauwen, volledig naar de shape en kleur die jij zelf voor ogen hebt. Daarbij adviseer ik je uiteraard in wat voor jou het beste resultaat zal bieden. Heb jij ongewenste haargroei? Met de juiste hars en huidvriendelijke techniek, help ik je bij het verwijderen hiervan. Op vrijwel iedere gewenste plek van het lichaam.

Harsen toelichting

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsbeharing. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd, weliswaar tijdelijk. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegroeid. Dit aangroeien gebeurt wel altijd met een zachte haarpunt. Zodat je na het harsen nooit harde stoppels zult krijgen, in tegenstelling tot scheren.

Ik vind de juiste hygiëne ontzettend belangrijk. Alles wat jouw huid aanraakt, wordt uiteraard maar één keer gebruikt en is dus nieuw en schoon. Daarnaast werk ik altijd met handschoentjes aan. Voor optimaal en steeds langer aanhoudend resultaat, is mijn advies om eens per 4-5 weken terug te komen voor een herhalingsbehandeling.